Det er ligeså let at købe bilforsikring over nettet som at købe en gasgrill

Kommercielt indhold


peder-munckPeter Munch fandt den
billigste forsikring hos Next.dk

Det er stadig en overvindelse for nogle at købe forsikringer på nettet. Men når de ligesom Peder Munck først har prøvet at handle på en digital forsikringsportal, hvor man selv sætter et produkt sammen af flere overskuelige muligheder og straks kan se slutprisen, og hvor meget man sparer, så er det ifølge Peder Munck ligeså let at købe en bilforsikring på nettet som at købe en gasgrill.

I 2015 handlede danskerne ifølge FDIH for næsten 87 mia. kr. på nettet, og selvom forsikring kun udgør en lille del, så er der flere og flere også blandt lidt ældre, som ønsker at handle forsikring på nettet, præcist når det passer dem. Det kan man læse i Dansk Erhvervs rapport om Dansk E-handel fra 2015, hvor det viser sig, at hele 77 % af alle 50-59 årige har handlet på nettet inden for de seneste seks måneder.

Det bringer danskerne i den internationale superliga, når det gælder e-handel. Hele 79 % af danskerne har handlet på nettet det seneste halve år, mod kun 47 % i EU. Rap­por­ten viser også, at det er de unge, som handler oftest, men det er de ældre, som handler for mest! For hver gang en ung på 18-35 år køber for 63 kr. på nettet, har de 50-59 årige brugt 118 kr. skarpt forfulgt af de 60+ som bruger 115 kr. Det er altså et købestærkt publikum, der handler på nettet – og især dem med gråt hår.

bilforsikring-next10 minutter og du kan se besparelsen!
Da Peder Munck flyttede tættere på sit arbejde, beslut­tede han sig for at se, om der kunne være noget at spare på sin bilforsik­ring. Han gik ind på Samlino.dk og fik fem tilbud. Peder Munck havde haft GF Forsikring i mange år, men var skiftet til Almindelig Brand og kunne som lærer på en Social og Sundhedsskole også have fået sin bilforsikring hos Lærerstandens Brand­forsikring. Til sin overraskelse kom den billigste forsikring ud på et forsikringsselskab, han ikke havde hørt om før, nemlig NEXT Forsikring. Men da prisen var den klart billigste, slog han til.

Min onkel og tante på 80 og 72 år er lige skiftet

”I starten var jeg lidt skeptisk over for ideen om, at mit nye forsikrings­selskab ude­lukkende var på nettet. Men hver gang jeg havde et spørgsmål, brugte jeg chatten, og fik altid et godt og hurtigt svar – selv ud på aftenen”, fortæller Peder Munck.

”I dag nyder jeg, at kunne ordne det hele selv direkte over nettet. Da jeg en dag fortalte om NEXT Forsikring til min onkel og tante på 80 og 72 år, troede de ikke på mig. Derfra var der kort fra tanke til handling, og efter at have indlæst nummerpladen på hjemmesiden, kunne de med egne øjne se, at de kunne spare halvdelen af det, de betalte nu på deres bilforsikring. I dag er de glade NEXT Forsikring kunder!” siger en grinende Peder Munck.