Prisfald på bilforsikringer

Kommercielt indhold

prisfald-paa-bilforsikringer-300x200Der er gode nyheder til de danske bilejere om prisfald på bilforsikringer. Gennemsnitsprisen på en nytegnet bilforsikring der inkluderer både ansvar- og kaskoforsikring er faldet fra 6898 kroner til 6271 kroner fra januar til april. Det er et prisfald på 9,1 procent, når der er tale om bilforsikringer uden samlerabat. Det skriver business.dk

Prisfaldene skyldes blandt andet øget konkurrence. På Tjenestetorvet.dk har over 100.000 danskere fået tilbud på deres bilforsikring. Hvis man samler flere forsikringer et sted, så kan man ofte opnå en større rabat.

»De ekstraordinære prisændringer, som vi har konstateret over de seneste måneder, er et resultat af, at priserne i Danmark spænder vidt, og af nogle meget markante reguleringer, som nogle selskaber har foretaget i deres prisfastsættelse. Den femtelaveste pris, som bilejerne kan finde via en søgning på Comparo, kan nogle gange være dobbelt så høj som det billigste tilbud og er mere end 35 procent dyrere i gennemsnit. Den situation kan få selskaber, som ikke ligger i top tre over de billigste og indenfor en rimelig afstand af det billigste tilbud, til at foretage drastiske prisnedsættelser for at blive konkurrencedygtige overfor de forbrugere, der shopper rundt,« siger Lewis Maddock, seniorkonsulent hos Towers Watson, som forklaring på de markante bevægelser i markedet det seneste kvartal.

Læs hele artiklen her: http://www.business.dk/forsikring/priserne-paa-bilforsikring-dykker

Få et tilbud på forsikringer: Tjenestetorvet