Billigste bilforsikring

Kommercielt indhold

billigste bilforsikringSådan finder du den billigste bilforsikring. Skridt for skridt.

Prisen på en bilforsikring afhænger af mange forskellige faktorer. Hvordan prisen på en bilforsikring bliver beregnet afhænger blandt andet af din alder, motorstørrelse, bilens alder, din ulykkeshistorik, og og du køber flere forsikringer samme sted og dermed får samlerabat.

Der er flere skridt du kan tage for at finde den billigste bilforsikring. Det tager ikke lang tid og der kan være tusindvis af kroner at spare.

 

1. Sammenlign priser på bilforsikringer

Det første du skal gøre for at finde en billig bilforsikring er at indhente tilbud på bilforsikring fra forskellige forsikringsselskaber.

Tjenestetorvet giver dig mulighed for at sammenligne priser på bilforsikringer ved at du gratis kan indhente tilbud fra tre valgfri forsikringsselskaber. Du vil få tilsendt tilbuddene, så du kan sammenligne tilbuddene i ro og mag og du er ikke forpligtet til at vælge en tilbuddene, hvis du hellere vil bruge et andet forsikringsselskab. Over 100.000 danskere har allerede brugt Tjenestetorvet. Du finder Tjenestetorvet på www.tjenestetorvet.dk

Findforsikring.dk kan du også sammenligne priser på bilforsikringer.

2. Bliv elitebilist

Som elitebilist bliver din forsikring billigere, da forsikringsselskabet giver dig rabat fordi du ikke har haft en skade i en årrække. Der kan være forskel på hvornår man bliver elitebilist i det enkelte forsikringsselskab. Derfor kan der være penge at spare ved at vælge et selskab hvor du bliver anerkendt som elitebilist. Herunder kan du se hvornår man kan blive elitebilist hos nogle udvalgte forsikringsselskaber:

Gjensidige Forsikring – 3 år

Aros – 8 år. Er du elitebilist, får du automatisk en fastpræmie, som betyder, at du forbliver elitebilist, uanset om du pådrager skader.

If Forsikring – 3 år

3. Få samlerabat på dine forsikringer

Flere forsikringsselskaber giver dig rabat på dine forsikringer, hvis du samler flere forsikringer samme sted. Derfor kan det være en god idé at spørge forsikringsselskabet om de giver samlerabat.

Du kan også bruge Tjenestetorvet og bede om et tilbud der indeholder flere forsikringer end bare din bilforsikring. På den måde kan du måske få et bedre tilbud og samtidig spare penge på nogle af dine andre forsikringer også.