Sammenlign priser på bilforsikringer

Kommercielt indhold

Sammenligning af prisen på bilforsikringer.

Sammenlign priser på bilforsikringDer kan være penge at spare ved at sammenligne priserne for bilforsikringer hos de forskellige forsikringsselskaber. Mange har oplevet, at prisen på ders bilforsikring er steget. Men ifølge FDM, så har man ofte mulighed for at finde en billigere forsikring relativt nemt.

Ved at undersøge priserne hos 11 forhandlere og forsikringsselskaber fandt FDM ud af, at der var en besparelse på op til 50% ved at vælge den billigste udbyder i deres undersøgelse. ”Det kan være svært at få overblik over de forskellige selskabers priser, hvor faktorer som alder, bopæl og samlerrabat har indflydelse på præmien. Men som vores gennemgang viser, kan en bilforsikring, alt efter bilmodel, fås til næsten det halve, når man sammenligner de billigste og dyreste tilbud. ” siger forbrugerøkonom i FDM Allan Skytte Christensen. Link til FDMs artikel

Findforsikring.dk er en af de hjemmesider, der har specialiseret sig i at hjælpre forbrugerne med at finde en billeger forsikring. Findforsikring.dk har lavet en kort film, der forklarer hvordan de kan hjælpe med at finde en billiger forsikring til dig.

Der er flere steder, hvor man kan sammenligne priser på bilforsikringer:

Findforsikring.dk

iForsikring.dk

Comparo.dk

Forsikringsguiden

Læs mere:

Bilforsikringer – billige og dyre er næsten lige gode på forbrugerrådets taenk.dk

Tjek prisen på bilforsikring hos FDM