Next.dk – Danmarks billigste bilforsikring

Kommercielt indhold

Next.dk er blevet kåret til Danmarks billigste forsikringsagentur af Jyllands-posten anno 2015 –

klik her for at beregne din bilforsikring allerede i dag!

Next.dk er en unik online forsikringsagentur som digitaliserer bilforsikringsbranchen stykke for stykke. Fundamentet fra Next.dk tager udgangspunkt i en vision om, at det skal være lettere at styre sine forsikringer online. Samtidig udspringer konceptet fra en evindelig, og unik, tilgang til innovation og nyskabelse – det har med andre ord aldrig været lettere, at håndtere bilforsikringer online!

På Next.dk er der implementeret et unikt selvbetjeningsssystem samt brugervenlig bestillingsproces, som alle kan forstå og benytte. Alt det dit forsikringsselskab ikke fortæller dig, har du nu mulighed for, at styre digitalt på en online platform. Er du i tvivl, om din bilforsikring kommer til at koste for meget? Så kan du med fordel benytte dig af Next.dk som sikrer, at du altid får oplyst den laveste pris. Ydermere bliver kvalitet og sikkerhed altid sat i højsædet, hvilket sikrer, at du som bruger, får en komplet beskyttelse af dine personlige oplysninger.

Next.dk hører under NEM forsikring, som i en fusion samarbejder med alt fra kundehåndtering til skadesbehandling. I forlængelse heraf får du som kunde den bedst mulige oplevelse samtidig med, at du trygt kan læne dig tilbage og benytte den yderst brugervenlige platform. Det er disse faktorer som gør, at Next.dk er suverænt i toppen, når det kommer til, at beregne dine bilforsikringer.

Next.dk er blevet kåret til Danmarks billigste forsikringsagentur af Jyllands-posten anno 2015 –

klik her for at beregne din bilforsikring allerede i dag!

Hvad indeholder en bilforsikring?

Du har valgt Next.dk, og vil nu have oplyst, en bilforsikring som er skræddersyet til dig. Du er kommet i tvivl om, hvad den helt konkret indeholder og hvad du holde øje med. Det hele virker uoverskueligt for hvilke forsikringer er lovpligtige? I følgende afsnit vil vi afdække konkrete begreber, så du forhåbentligt, får dannet et overskueligt overblik over hele processen.

Ansvarsforsikring

Det første, som du skal kigge efter, når du vil tegne en bilforsikring er en ansvarsforsikring. I Danmark er en ansvarsforsikring lovpligtig. Så hvad indeholder en ansvarsforsikring?

En ansvarsforsikring dækker bl.a. det erstatningsansvar, som du pådrager dig, hvis du skulle være uheldig, at forvolde skade på andre personer eller materielle ting. Ønsker du at skader på din bil, kan du med fordel vælge en kasko- eller delkaskoforsikring. I forlængelse heraf er det vigtigt at pointere, at selve ansvarsforsikringen er en del af ovenstående forsikringer. “Du påkører en bil, da du ikke når, at bremse i tide. Bilen du påkører, påtager sig alvorlige materielle skader samt pådrager føreren sig en skade, og et varigt mén.“

Med en ansvarsforsikring dækkes ovenstående eksempel. Slutteligt kan du også tegne en tilvalgsdækning som kan sikre, at du og dine medpassagerer er dækket, hvis i involveres i et færdselsuheld.

Kasko eller delkasko – hvad skal jeg vælge?

Den famøse kaskoforsikring dækker alle dine udgifter til reparation i forbindelse med din bil, hvis uheldet er ude, og du kører galt. Ydermere dækker en kaskoforsikring også, hvis din bil bliver stjålet eller udsat for hærværk. Skulle det ske, at din bil bliver totalskadet, så kan du med en kaskoforsikring få hele bilens værdi dækket. Modsat en ansvarsforsikring, er en kaskoforsikring ikke lovpligtig, så det er derfor helt op til dig selv, om du vil tegne en kaskoforsikring på din bil.

Dog er det vigtigt at pointere, at er der lån i bilen, vil långiver som regel forlange, at der tegnes en stabil forsikring på bilen i form af kaskoforsikringen.

Skulle du være så uheldig, at pådrage skader på din bil, mens du er i udlandet, så hører der en SOS-redningsforsikring med, når du har tegnet en kaskoforsikring. Ydermere får du en favorable retshjælpsforsikring inkluderet som dækker udgifter til sagsomkostninger ved private retstvister.

Vælger du en delkaskoforsikring, får du et billigere alternativ til den almene kaskoforsikring. En delkaskoforsikring kan være aktuel for dig som har en ældre bil med mindre værdi, men stor praktisk og emotionel betydning. En delkaskoforsikring dækker bl.a. skader, som kan opstå, når du ikke er kørende i din bil og som ikke er selvforskyldt. Dette omfatter dækning for tyveri, glasskader og brand.

Next dækker gratis reparationer af stenslag uden normal selvrisiko, hvis ikke ruden skal udskiftes helt. Skal ruden udskiftes, opkræves der et beløb der følger normal selvrisiko som ligger på ⅓ af udskiftningsprisen.

Udvidet glasdækning og Vejhjælp – hjælpen er altid i nærheden

Vejhjælp er en fast og uvurderlig del af din bilforsikring. Med Vejhjælp er du altid sikker på, at hjælpen er i nærheden, hvis bilen skulle drille. Forsikringen er selvfølgelig gældende i Danmark, men også i hele Europa. Skulle uheldet være ude, kan du få hjælp på stedet eller bugsering til et valgfrit værksted. Er du løbet tør for benzin? Så kan du med en Vejhjælpsforsikring få udbragt brændstof samt få en videretransport af dig og dine medpassagerer.

Tegner du en udvidet glasdækning omfatter denne din bils lygteglas, ruder etc. Disse skader er forsikret under kasko-dækningen, men selvrisikoen overstiger ofre skadeudgiften. Selve skaden bliver kategoriseret som belastende, dette betyder, at den kan påvirke den eksakte pris på din forsikring.

Vælger du, at udskifte din forrude, er det værd at pointere, at du selv står for ⅓ af skadeudgiften.

Førerulykkesforsikring – bliv forsikret ved solouheld

I en hektisk dagligdag der kan være fyldt med overraskende oplevelser, kan du tegne en forsikring som værner om dig som fører af en personbil. Da visse forsikringer langt fra er lovpligtige er det i højere grad essentielt at gøre sig velovervejede tanker omkring, hvilke forsikringer som gavner dig bedst muligt.

Med en førerulykkesforsikring har du et solidt fundament, hvis uheldet er ude. En førerulykkesforsikring dækker dig ved en eventuel soloulykke. De andre forsikringer nævnt i ovenstående dækker ikke føreren af bilen, men kun materielle skader samt passagerer. Føreren af det pågældende køretøj er kun dækket, hvis der i den pågældende bilforsikring er inkluderet en førerulykkesforsikring. Førerulykkesforsikringen dækker typisk føreren – hvis pågældende lovligt anvender bilen og har en tydelig tilladelse af bilejeren samt dækker den biluheld, der sker i den bil, som eksplicit er nævnt i forsikringspolicen.

Retshjælpsforsikring – få dækket dine udgifter

Med denne favorable forsikring, får du dækket omkostningerne i forbindelse med eksakte retssager.

Majoriteten af danskerne har en retshjælpsforsikring, da denne automatisk er tilknyttet en anden forsikring. Det vil med andre ord sige, at du automatisk får denne forsikring med, når du eksempelvis tegner en familieforsikring, indbodækning, kaskoforsikring etc. En retshjælpsforsikring dækker dine egne sagsomkostninger og de omkostninger som du måtte blive dømt til at betale af modparten, hvis du skulle tabe en eventuel sag. Ydermere dækker den omkostninger til afholdelse af syn- og skøn. Ydermere er der et vigtigt element som hedder Selvrisiko. Selvrisikoen gælder, uanset om du vinder eller taber en eksakt sag. Skulle du vinde en sag, er det normalt, at du får tilkendt sagsomkostninger fra modparten, men det er langt sikkert, at sagsomkostningerne dækker dine fulde omkostninger ved sagen. I den forlængelse går retshjælpsforsikringen ind og dækker dine resterende omkostninger som resulterer i en selvrisiko på ti procent. Er en retshjælpsforsikring aktuel for dig? Så er det vigtigt, at du selv tager kontakt til din advokat først, som kan give dig en kyndig vejledning i, hvad du helt konkret skal gøre. Du kan først få betaling for udgifterne til en retssag, når forsikringsselskabet har accepteret og godkendt de faktiske forhold. Slutteligt er det værd, at pointere at der er et dækningsmaksimum på 125.000 – hvis udgifterne overstiger dette beløb, dækker forsikringen ikke, og skal derfor selv betale for omkostningerne.