Beregn prisen på din bilforsikring og spar penge

Kommercielt indhold

Er du i tvivl, om du har valgt de rigtige forsikringer til den rigtige pris?

Beregn prisen hos Next.dk allerede i dag!

 

I forsikringsbranchen er der utrolig mange om buddet, hvilket de mange nye selskaber og initiativer er et tydeligt manifest på. Man skal i højere grad have en sund kritisk tilgang til valg af forsikringer og være opmærksom på, at der reelt set er utrolig mange penge at spare. Prisen på bilforsikringer varierer utrolig meget fra forsikringsselskab til forsikringsselskab. Tilføjer man de forskellige forsikringstyper til ulykke, indbo, hus og MC, så bliver det lige pludselig en ren jungle at finde rundt i. Du kan med fordel begynde at undersøge konkrete priser på de forskellige forsikringstyper, som kan gøres ganske gratis og helt uforpligtende på Next. Samtidig kan du i denne forbindelse modtage samlerabat, hvis du indhenter konkrete tilbud på flere forskellige forsikringstyper.

Hos Next har du en online portal, hvor du med fordel kan beregne flere forskellige forsikringstyper og spare penge allerede i dag. Det eneste du skal gøre er, at indtaste de fornødne oplysninger, vælge dækning, bekræfte med NemID og købe forsikringen.

Fordelen ved at anvende Next er også, at der ingen skjulte gebyrer er. Du betaler den pris, du ser på hjemmesiden. Du kan betale dine forsikringer månedligt – så slipper du for én stor årlig betaling. Har du tegnet en forsikring andetsteds fra? Så kan du også lade dig overflytte til Next som kun skal have dit policenummer, så sørger de for resten!

Er du i tvivl, om du har valgt de rigtige forsikringer til den rigtige pris? Beregn prisen hos Next.dk allerede i dag!

Forsikringer – et lavinteresseområde?

Det er ikke nogen hemmelighed, at falder snakken på forsikringer, er der ikke just en blomstrende interesse for området. Bilforsikringer, og forsikringer generelt, er blevet en selvfølge som vi køber, for derefter at lægge dem i skuffen igen. Ved at sætte dig ind i hvad de enkelte forsikringer helt konkret tilbyder og kontinuerligt holder dig opdateret på disse, kan du undgå de typiske faldgruber samt undgår du, at bruge unødvendige penge på dyre og overflødige forsikringer. Hvordan agerer forsikringerne i forhold til dig som person? Hvis en eksakt situation udspiller sig, får du et bestemt beløb, hvis forsikringen dækker denne. De mange tillægsforsikringer er horrible dyre og i mange tilfælde fuldstændige overflødige. Vær derfor på vagt og stil dig de kritiske spørgsmål; “Har jeg et behov for disse forsikringer? Og hvad er sandsynligheden for, at uheldet er ude”. Lav en grundig research på forsikringerne og tag aldrig imod det første og bedste.

Hvordan skifter, eller opsiger, jeg mine forsikringer?

Som regel er det gratis at skifte selskab. Dog er der den undtagelse, at har den pågældende forsikring været i kraft i under ét år og skifter du, eller opsiger, forsikringen inden for det første år, er det meget normalt, at der bliver pålagt et gebyr. Har din forsikringen været i kraft i ét år eller der over, kan du opsige, eller flytte, den med en måneds varsling til hovedforfald. Det eneste du skal gøre, er eksempelvis at give forsikringsselskabet fuldmagt til at opsige og flytte denne aftale. Du kan med fordel lade Next stå for hele denne proces, så sparer du tid, samtidig med at du har en ressourcestærk spiller i ryggen som varetager dine interesser og behov.

Samler du alle dine forsikringer hos Next, kan du få en samlerabat og kan i forlængelse heraf, spare en masse penge, især på bilforsikringer. Samler du alle dine ting ét sted, giver det samtidig et overskueligt overblik for dit forsikringsselskab – og selvfølgelig dig selv.

Betaler du ydermere helårligt tilbydes du hos forsikringsselskaberne at få regningen delt op i små overskuelige portioner. Dog er det værd at pointere, at du i denne forbindelse tit betaler 5- 10% mere med denne service. Det er selvfølgelig op til dig selv, om denne ordning er relevant for dig, og om disse udgifter kan betale sig.

Bilforsikring og anciennitet

Har du fundet en bilforsikring, er der mange betingelser og vilkår som skal overholdes. En ting som ofte stilles spørgsmålstegn ved, er anciennitet og hvordan man optjener denne.

Optjeningsperioden varierer utrolig meget fra forsikringsselskab til forsikringsselskab og betyder i den grad noget for hvor meget, du skal betale for dine bilforsikringer. Prisen bliver beregnet ud fra bl.a. hvor mange års erfaring, du har bag et rat. Dette kan virke underligt, men der er dog en god forklaring. Det skyldes logisk nok, at jo flere års erfaring du har bag rattet, jo mindre sandsynligt er det, at du forvolder skader på din egen og andres biler. Dermed er du billigere for forsikringsselskabet at forsikre, da der ikke er store skadesomkostninger forbundet med dette.

Hvad er en elitebilist?

Elitebilist er et koncept man opererer med inden for forsikringsselskaberne for at kunne identificere og belønne de gode bilister. Kører du skadefrit bliver du rykket et trin tættere op elitestatus og får i denne forbindelse en billigere bilforsikring. Dermed sparer du en masse penge og står stærkt i hele forsikringens junglen.

Som nævnt i ovenstående er det muligt, at spare en masse penge, hvis du har en høj anciennitet og bliver elitebilist. Er du elitebilist betyder det altså, at du får en billigere bilforsikring. Har du kørt skadefri i en lang årrække, hører du i princippet under kategorien elitebilist. Der er dog forskellige kriterier for, hvornår du bliver betegnet som en elitebilist af de mange forsikringsselskaber. De to kriterier som konsekvente og alle forsikringsselskaber opstiller er bl.a. at du skal have kørt skadefri i et bestemt antal år – tre til ni år. Derudover er der et alderskrav, som omfatter at man som minimum skal være 25, 28 eller 30 år. Hos enkelte forsikringsselskaber er det muligt at få helt op til 15% rabat på bilforsikringer. Er du i tvivl, om du opfylder kravene for at blive elitebilist? Så kan du altid henvende dig til dit forsikringsselskab for at høre nærmere om dine muligheder.

Ved at være elitebilist opnår du lavere forsikringer samt tilbyder enkelte forsikringsselskaber særpræget fordele. Dette eksemplificeres gennem den billigere bilforsikring, lavere selvrisiko samt dækninger på bilforsikringen. Din historie som bilist har altså betydning for prisen på din bilforsikring. Har du en bilforsikring og opfylder ovenstående krav, behøver du ikke at foretage dig noget. Dit forsikringsselskab ændrer automatisk din forsikring til elitestatus, hvis du opfylder kriterierne.

Bilforsikringer kan som altid tilpasses efter dit behov uanset om der er tale om en kasko- eller ansvarsforsikring. Er du i tvivl, om du betaler for meget? Så kan du med fordel beregne prisen på dine forsikringer her.

Forsikringssvindel – en markant stigning hos danskerne

De danske forsikringsselskaber melder, at de i stigende grad modtager sager om forsikringssvindel. Hvad er forsikringssvindel og hvad skal du være opmærksom på?

Forsikringssvindel defineres som en forsikringstager eller skadelidte som bevidst fortier, eller afgiver, oplysninger der er ukorrekte om en eksakt begivenhed, med den intention at opnå en erstatningsudbetaling, som vedkommende i realiteten ikke er berettiget til. Dette eksemplificeres ved at påføre flere genstande på skadeopgørelsen end der egentlig er skaderamt. Eller hvis man forfalsker dokumentationen, eller falsk fremstiller skadebegivenheden, igen med den hensigt, at opnå et økonomisk udbytte.

Forsikringssvindel betragtes som bedrageri og vedkommende som kendes skyldig i dette, straffes med en bøde eller fængselsstraf som i nogle tilfælde fastsættes på ét år. Bedrageriet noteres og fremgår på den enkeltes straffeattest i to til frem år, som varierer alt efter sagens karakter. Bliver man dømt skyldig i forsikringssvindel, kan det ydermere blive utrolig svært at tegne forsikringer i fremtiden.