Veteranforsikring

Kommercielt indhold

 

Veteranbilforsikring

Billig veteranbilforsikring

Har du en veteranbil så har du også brug for en bilforsikring. Der findes flere selskaber, der har specifikke bilforsikringer for veteranbiler. Disse forsikringer kaldes veteranforsikring eller veteranbilforsikring:

Tjenestetorvet.dk – På Tjenestetorvet kan du sammenligne prisen på Veteranbilforsikringer. Du får tre uforpligtende tilbud som du kan sammenligne. En god hjælp til at finde en billig veteranforsikring.

Aros Forsikring – Hos Aros Forsikring kan du forsikre din veteranbil, klassisk bil/motorcykel, veteranmotorcykel. Du skal blot være fyldt 30 år,  og have en primær bil- og indboforsikring hos Aros. Det betyder, at du kun skal henvende dig et sted, hvis du får indbrud i bilen, får stjålet reservedele til din veteranbil eller får en skade på bilen.

Veteranforsikring Danmark – Veteranforsikring Danmark er en nicheafdeling i Thisted Forsikring g/s med speciale i forsikring af veterankøretøjer. Hos

Runa  – Tilbyder kaskoforsikring, ansvarsforsikring og stilstandsforsikring for veteranbiler

Alm Brand – Deres selskab Nordisk Veteran dækker ca. halvdelen af de danske veterankøretøjer

Mustangklubben har skrevet en artikel om veteranbilforsikringer. Det har på klubbens debatside være diskuteret for og imod forskellige forsikringer. Klubben har derfor lavet en opsummering.

 Stilstandskasko

Du kan også forsikre din veteranbil selvom det ikke er indregistreret og holder stille i garagen. Selvom bilen holder stille i garagen, så kan der stadig ske skader på køretøjet, som kan dækkes af en stilstandskasko forsikring. Du kan købe en sådan forsikring hos:

Alm Brand

Veteranforsikring Danmark

Rabat på veteranforsikring gennem klubben

Hvis du er medlem af en veteransbilsklub, så har du muligvis ret til rabat på din veteranbilsforsikring. I flere klubber har medlemmerne adgang til rabat på veteranbilsforsikring, da klubben har en rabataftale med et forsikringsselskab. Det drejer sig om:

Dansk Veteranbil Klub

Dansk Ford A Klub