Sørg for at have den rigtige bil når du kører med campingvogn

Kommercielt indhold

Danskerne er i større og større grad ved at omfavne campinglivet igen. Det er der flere årsager til. For campingvognen giver fleksibilitet og muligheden for at tage en del af hjemmet med på ferie. Dette gør optakten til ferien til en sand fornøjelse. En af de mange fordele ved at have en campingvogn er, at man ikke skal begrænse sig, når man skal pakke. Tværtimod. Man kan tage de ting med, der er nødvendige for, at man føler sig hjemme, mens man er på farten. Dette kan være en stor fordel, eksempelvis hvis man har børn. Så kan man tage deres yndlingslegetøj med, både til turen og opholdet. En anden fordel er, at man kan begynde at pakke i god tid og på den måde forlænge glæden ved at skulle på ferie.

Børnenes drøm er at være tæt på forældrene, og det er de på campingferie

En af de mange glæder, man har ved at tage på campingferie, er, at man er tæt sammen om aftenen og om natten. Denne intimitet nyder specielt de yngre børn godt af. Forældrene har typisk en dobbeltseng i en campingvogn og i forlængelse af den, er der typisk 1-2 senge til børnene. Så både børn og voksne har deres egne senge, men indenfor rækkevidde af hinanden. Dagtimerne går med at være udendørs og med at opleve de omkringliggende seværdigheder. For når man er på campingferie, har man sin bil med, og derfor er det nemt at komme rundt og se seværdighederne. På denne måde får man det optimale ud af sin ferie.

Campingvogne findes i alle prisklasser

Campingvogne findes i alle størrelser, farver og med forskellige former for udstyr. Nogle tilbyder kun et mikroskopisk køkken og en lille soveplads, imens andre campingvogne nærmest har et fuldstørrelse køkken, toilet og dobbeltseng. Derfor kan det være svært at vælge campingvogn, da udvalget er så stort. Derfor er det tilrådeligt at købe en brugt campingvogn, inden man går ud og køber en ny. På den måde kan man finde ud af hvilke præferencer man har, og hvad man lægger vægt på, når man skal have en campingvogn. Find brugte campingvogne her og se, om der ikke er en model, som passer til dine behov. Husk også at overveje om du skal have en campingvognsforsikring.

Sørg for at have en bil som kan trække campingvognen

Der er flere ting du skal være opmærksom på, når du anskaffer dig en brugt campingvogn. Du skal selvfølgelig finde den rigtige campingvogn, men du skal også være sikker på, at din bil kan køre med campingvognen trygt og sikkert. Selvfølgelig skal bilen lovmæssigt kunne trække campingvognen, men du skal også føle dig tryg imens du kører. Derfor kan det være en god idé at kigge efter en ny bil, når du anskaffer dig en brugt campingvogn. Nu frygter kritiske læsere, at projektet med at anskaffe sig en brugt campingvogn bliver bekosteligt, men sådan behøver det ikke at være.

Leasing for private

Tidligere var det kun firmaer, som kunne drage fordel af at lease biler, men sådan forholder det sig ikke længere. Tværtimod. I dag bliver privatleasing mere og mere udbredt og med god grund. Ved at lease en bil betaler man en mindre førstegangsydelse og herefter en lav månedlig ydelse.

En god campingvognsbil kunne eksempelvis være en Suzuki S-Cross. Med en Suzuki S-Cross må du have hele 1200 kilo på krogen, hvilket er nok til at køre med selv store campingvogne. Fordelen ved at lease en Suzuki er at det kan gøres igennem forhandleren. Du kan læse mere om privatleasing hos Suzuki her. Du kan læse om de mange fordele, som Suzuki tilbyder i forbindelse med privatleasing.

Fordelen ved at lease

Der er mange fordele når man leaser en bil. For det første er man ikke låst til bilen igennem hele dens levetid. Eksempelvis tegner man en treårig leasingkontrakt, når man privatleaser hos Suzuki. Derefter kan man frit vælge om man vil lease igen. Det gør det nemt både at opgradere og nedgradere bilen. En anden stor fordel mange sætter pris på er at leasingydelsen er den samme igennem hele perioden. Det vil sige, at man nemt kan budgettere udgiften. De eneste ekstraudgifter hos Suzuki er forsikring, ejerafgift og naturligvis dæk samt benzin eller diesel.

Så ved at lease undgår man høje værkstedsregninger og bekymringen for, om man har råd til værkstedsbesøgene. Derfor er privatleasing oplagt til familier, som ønsker at have fuld kontrol over økonomien og som ikke vil risikere, at en værkstedsregning skal forhindre dem i at komme på campingferie.