Alm Brand Bilforsikring

Kommercielt indhold

En bilforsikring i Alm. Brand tager højde for, hvor meget du kører i din private bil. Jo færre kilometer du kører i din bil, jo mindre risiko har du for at få en skade. Derfor regner Alm Brand prisen på din Bilforsikring ud bl.a. fra dit årlige kilometerforbrug. Her kan du se nogle af de fordele, du derudover får med Alm. Brands Bilforsikring:

  • Prisen bliver automatisk lavere i takt med din og bilens alder.
  • Der er ingen selvrisiko på ansvarsforsikringen.
  • Du får en gratis førerulykkesforsikring, der dækker, hvis føreren af bilen kommer til skade. Dvs. at alle personer i bilen er sikret.
  • En kaskoforsikring, der også dækker skade på eftermonteret tilbehør og glas.
  • Erstatning på det værditab, din nyere bil får ved en skade. Det vil sige, at du får repareret din bil og får 15 % af reparationsomkostningerne, hvis din bil får en skade. Det er en fordel for dig, da det tager højde for den værdi, din bil evt. taber efter en skade.

Bliv elitebilist

I Alm. Brand er Bilforsikringen trinreguleret og du bliver automatisk elitebilist efter fem år uden skader. Er du så uheldig at få en skade, rykker du ikke et trin tilbage, du bliver bare stående et år mere på det samme pristrin. Det vil sige, at når du først er blevet elitebilist, så fortsætter du som elitebilist, også selvom du får en skade.

Du  og andre er sikrede, hvis uheldet er ude

En ansvarsforsikring er lovpligtig, når du har bil. Den dækker de skader, der sker, hvis du f.eks. kører ind i andre personer og f.eks. skader deres bil eller andre ting. Ansvarsforsikringen dækker også skader på passagerer i din bil, og som noget helt specielt hos Alm. Brand får du en gratis førerulykkesforsikring. Det betyder, at alle personer i bilen er forsikret. Der er ingen selvrisiko på ansvarsforsikringen hos Alm. Brand.

Tilpas forsikringen til dine behov

Ud over ansvarsforsikringen kan du i Alm. Brand frit vælge en række dækninger, så forsikringen dækker det, du har behov for. Du kan bl.a. vælge en kaskoforsikring, der er bilens egen forsikring.

I Alm. Brand indeholder kaskoforsikringen følgende fordele:

Dækker skader på selve bilen og evt. eftermonteret ekstraudstyr.
En redningsforsikring i udlandet og en retshjælpsforsikring, der dækker udgifter til sagsomkostninger ved private retssager i forbindelse med bilen.Du kan til kaskoforsikringen også vælge at oprette en udvidet glasforsikring og en dækning for særligt eftermonteret ekstraudstyr, der har en værdi over 22.300 kr. Så er du ekstra sikret, hvis du f.eks. får et stenslag i din rude eller har særligt eller dyrt ekstra- udstyr.Kilde: Alm Brand

Få mere information om Alm Brand Bilforsikring: Klik her

Kilde: Alm Brand/ 4. Januar 2013