Online forsikringer

Kommercielt indhold

next_logoDer er mange fordele ved online forsikringer

En online forsikring giver dig nogle rigtig gode muligheder for at få en forsikringsløsning, som er specielt rettet til dig. Hvis du vælger NEXT som dit forsikringsselskab, får du en online løsning, hvor det er meget let for dig, at indrette dine forsikringer, så de bliver, som du gerne vil have dem.

Hos NEXT Forsikring kan du få en række forskellige forsikringstyper:

  • Bilforsikring
  • Husforsikring
  • Indboforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Hundeforsikring

Når du vælger at blive forsikret hos NEXT, kan du indrette ovenstående forsikringer, som du ønsker dem. Du har nemlig mulighed for selv at bestemme hvilke dækninger hver enkelt forsikring skal have. Hvis du eksempelvis ikke har behov for, at din forsikring tilbyder dækning i tilfælde af, at der sker et brud på vandrør eller lignende i dit hjem, kan du gå ind og fravælge netop denne dækning. Du har desuden også muligheden for selv at bestemme på hver enkelt forsikring, hvor høj du ønsker, at din selvrisiko skal være.

Gode priser på forsikring samt månedlig betaling

Når du selv kan gå ind og bestemme hvilke dækninger, du mener, at du har behov for, så vil dette naturligvis også afspejles i prisen. NEXT Forsikring har et ønske om, at kunne tilbyde ovenstående forsikringstyper til nogle yderst konkurrencedygtige priser.

Når du skal betale for fx din nye bilforsikring, så vil man hos de fleste andre forsikringsselskaber opleve, at man en gang om året modtager en stor regning for sine forsikringer. Dette kan for mange være meget ubehageligt, og det kan for nogen være svært at betale regningen, hvis den kommer på en gang.

Derfor får du som kunde hos NEXT Forsikring mulighed for at betale på månedlig basis. På den måde er du sikker på, at du ikke får nogle ubehagelige overraskelser, hvor der dumper en stor regning ind ad brevsprækken en gang årligt. Alle dine forsikringer betales i mindre portioner månedsvis.

Slut med irriterende tilbudsopringninger og uoverskuelige papirbreve

Når du tegner en forsikring hos NEXT, så foregår det alt sammen 100% online. Du slipper for lange og irriterende telefonsamtaler, og du skal i øvrigt heller ikke bekymre dig om at modtage store stakke papir fra os. Vi har nemlig valgt at gøre alt 100% digitalt, og det er en stor fordel for dig som kunde. Man kan hurtigt miste overblikket, hvis ens skrivebord er stakket op med et hav af forsikringsbreve. Dette ønsker vi for alt i verden, at du undgår. Det er derfor alt foregår digitalt hos NEXT Forsikring.