Spild ikke penge på dyre bilforsikringer. De billige er mindst ligeså gode!

Kommercielt indhold

Da Morten Engedal Nielsen fra Helsingør købte en nyere Opel Insignia, ville det koste Tryg 7.500 kr. at forsikre bilen. Et par hurtige klik på nettet viste, at NEXT Forsikring, der er et 100 % online selskab, kunne tilbyde samme forsikring til næsten halv pris. Så Morten skiftede til NEXT Forsikring, og allerede et par måneder senere, skulle den nye forsikring stå sin første prøve efter en tur til København, hvor en tyv var på spil.

Se hvor meget du kan spare på dine forsikringer hos Next – Lige her.

 

Bilforsikring er ifølge Morten Engedal meget enkelt. Den skal være billig og dække når der er brug for det. Og det gjorde bilforsikringen hos NEXT Forsikring. I dag er alle familiens bilforsikringer samlet hos online selskabet.

Bilforsikring er ifølge Morten Engedal meget enkelt. Den skal være billig og dække når der er brug for det. Og det gjorde bilforsikringen hos NEXT Forsikring. I dag er alle familiens bilforsikringer samlet hos online selskabet.

Morten Engedal Nielsen har tidligere boet mange år i København, hvor han havde stor glæde af at have bil uden at opleve hverken hærværk eller indbrud. Derfor var overraskelsen også stor, da han kom ud efter en svømmetur i DGI byen på Vesterbro med sin søn, og opdagede, at den ene siderude var slået ind og en tyv havde gennemrodet bilen.

Da der ikke var stjålet noget af værdi, ærgrede Morten sig mest over skaden og udsigten til at skulle undvære bilen. Han anmeldte skaden på NEXT’s hjemmeside samme aften i fred og ro. Her blev han straks ledt videre til Carglass hjemmeside. Men her viste det sig, at Carglass havde så travlt, at der var en uges ventetid på at få monteret en ny siderude.

”Jeg kunne ikke vente en uge på at få ny siderude i, da jeg dagligt kører i bil fra Helsingør til min arbejdsplads i Høje Taastrup”, fortæller Morten Engedal Nielsen. ”Derfor gik jeg ind på chat-funktionen hos NEXT, og beskrev mit problem, hvor jeg prøvede at undgå Carglass. Til min store overraskelse blev jeg ringet op af en sagsbehandler, som ville vide mere om mit problem.

Overrasket over pro-aktiv kundeservice

”Da jeg forklarer sagen ender det med, at sagsbehandleren beder om telefonnummeret til mit værksted. Derefter overtager NEXT Forsikring sagen uden problemer. Når man tænker på, at det er et 100 % online selskab, må jeg sige, at den pro-aktive kundeservice overraskede mig en del,” forklarer en glad Morten Engedal, som fik bilen ordnet på én dag.

Morten Engedal arbejder til dagligt som programleder på it-løsninger til Finansverden, så han har set mange forskellige it-platforme. Og han mener, at det lille online selskab har løst opgaven overraskende godt.

”Hvis jeg skulle sætte fingeren på noget, så skulle det være muligheden for mere præcist at definere, hvilken type glasskade man er ude for. Men det er en detalje, som er let at rette, og det vigtigste var jo, at NEXT dækkede min skade så hurtigt og effektivt som de gjorde,” fortæller Morten Engedal, der allerede er ved at skaffe det lille online selskab nye kunder, når han fortæller familie og venner, at han sparer ca. 3-4.000 kr. – på hver af sine bilforsikringer!

Se hvor meget du kan spare på dine forsikringer hos Next – Lige her.